Yritys

DataSky Oy on vuonna 2004 perustettu suomalainen tietotekniikan ja tietoturvan asiantuntijayritys. Tiimimme on työskennellyt alalla jo yli kaksikymmentä vuotta. Palvelemme yritysasiakkaita, kuluttaja-asiakkaita, julkishallintoa ja erilaisia yhteisöjä asiakkaan luona, etäyhteydellä sekä myymälätilassamme Järvenpäässä. Laitevalikoimassamme luotamme alan huippumerkkeihin – suosittelemme asiakkaillemme aina toimivia, pitkäikäisiä ratkaisuja, jotka edistävät ja helpottavat asiakkaidemme liiketoimintaa.

Toimimme ainaasiakasta ajatellen

Lähtökohtamme asiakaspalveluun on, että palvelemme asiakasta aina henkilökohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tiedämme, että asiakkaan luottamus on ansaittava. Se vaatii osaamista, asioiden hallitsemista, lupausten pitämistä, aikatauluissa pysymistä ja jatkuvaa kouluttautumista nopeasti muuttuvassa maailmassa. Luottamuksen ansaitseminen vaatii myös, että ratkaisut toimivat ja pelaavat odotusten mukaan. Lisäksi vastuu tulee kantaa tehdyistä töistä.

Palvelemme oikealla asenteella ja asettumalla aina asiakkaamme asemaan. Oikeat ratkaisut tuovat asiakkaalle tehokkuutta, kustannussäästöä ja parantavat kilpailukykyä!

Palvelua, niin kuin ennen vanhaan, tervetuloa!

Missioinamme Turvallisuus& tehokkuus

Tavoitteenamme on tehdä mahdollisimman moni Uudenmaan yrityksistä tietoturvalliseksi vuoteen 2025 mennessä.

Tavoitettamme tukemaan olemme lanseeranneet DataSkyn Tietoturvasertifikaatin, jonka myönnämme sertifikaatin kriteerit täyttäville yrityksille. Tietoturvasertifikaatin ansainnut yritys viestii asiakasyrityksen tehokkaasta toiminnasta, joka tarjoaa palvelut turvallisesti omille asiakkailleen – sinun tietoturvasi on myös asiakkaasi tietoturva.

Kauttamme saat IT-järjestelmän ja tietoturvan auditoinnin, jonka pohjalta teemme ehdotuksen parannuksista toimintaanne sekä tietoturvaanne.

LuotettavaIT-kumppanijo vuodesta 2004