Yritys

DataSky Oy on vuonna 2004 perustettu suomalainen tietotekniikan ja tietoturvan asiantuntijayritys. Tiimimme on työskennellyt alalla jo yli kaksikymmentä vuotta. Palvelemme yritysasiakkaita, julkishallintoa ja erilaisia yhteisöjä asiakkaan luona, etäyhteydellä sekä tiloissamme Järvenpäässä. Laitevalikoimassamme luotamme alan huippumerkkeihin – suosittelemme asiakkaillemme aina toimivia, pitkäikäisiä ratkaisuja, jotka edistävät ja helpottavat asiakkaidemme liiketoimintaa.

Toimimme aina asiakasta ajatellen

Lähtökohtamme asiakaspalveluun on, että palvelemme asiakasta aina henkilökohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tiedämme, että asiakkaan luottamus on ansaittava. Se vaatii osaamista, asioiden hallitsemista, lupausten pitämistä, aikatauluissa pysymistä ja jatkuvaa kouluttautumista nopeasti muuttuvassa maailmassa. Luottamuksen ansaitseminen vaatii myös, että ratkaisut toimivat ja pelaavat odotusten mukaan. Lisäksi vastuu tulee kantaa tehdyistä töistä.

Palvelemme oikealla asenteella ja asettumalla aina asiakkaamme asemaan. Oikeat ratkaisut tuovat asiakkaalle tehokkuutta, kustannussäästöä ja parantavat kilpailukykyä!

Meiltä saat aitoa palvelua, niin kuin ennen vanhaan.

Missiona turvallisuus & tehokkuus

Tavoitteenamme on tehdä mahdollisimman moni Uudenmaan yrityksistä tietoturvalliseksi vuoteen 2028 mennessä.

Uskomme, että jokaisen organisaation tulisi hyötyä nykypäivän tietoteknisista ratkaisuista: työnteon tulisi olla niin helppoa, tehokasta, miellekästä ja turvallista kuin mahdollista. Joustava tiimimme palvelee siellä missä asiakkaamme meitä eniten tarvitsee – aina aidosti asiakkaan tarpeita ennakoiden ja täyttäen.

LuotettavaIT-kumppanijo vuodesta 2004