WithSecure™ ElementsVulnerability Management

Kartoitamme ja vahvistamme kyberhyökkäyksille alttiit järjestelmäsi.

Muodostamme koko hyökkäyspinta-alastasi riskipohjaisen näkymän – verkoistasi, ohjelmistoistasi ja sovelluksistasi – jotta voimme etsiä, priorisoida ja korjata tunnettuja, tuntemattomia ja potentiaalisia haavoittuvuuksia ennen kuin hyökkääjät ehtivät hyödyntää niitä.

Miksi WithSecure™ ElementsVulnerability Management?

TUNNISTAMME UHAT JA HALLITSEMME HAAVOITTUVUUDET

Kartoitamme helposti verkkosi, sen palvelut sekä laitteet. Tunnistamme niistä löytyvät haavoittuvuudet. Priorisoimme korjaamisen, varmistamme, raportoimme ja dokumentoimme automaattisesti korjaustoimenpiteiden tulokset.

HAVAITSEMME JA KORJAAMME VIRHEELLISET ASETUKSET

Havaitsemme palvelujen, ohjelmistojen, käyttöjärjestelmien ja verkkolaitteiden virheelliset asetukset tai vanhentuneista haavoittuvista ohjelmistoista syntyvät riskit.

PIENENNÄ KUSTANNUKSIA

DataSkyn ylläpitämä pilvessä toimiva ratkaisu vähentää vaivalloista manuaalista seurantaa. Skannausten avulla havaitsemme uudet haavoittuvuudet ja korjaamme ne hallitusti.

Tunnistamme ja korjaamme haavoittuvuudet järjestelmissäsi.

Haavoittuvuuksien hallintaratkaisumme on vaivattomasti käyttöönotettava, pilvipohjainen järjestelmä, jolla kartoitamme verkkosi, järjestelmäsi, päätelaitteesi ja tarkastamme niiden haavoittuvuuden, konfiguraation sekä vaatimustenmukaisuuden. Se tuottaa tehokasta näkyvyyttä ja raportointia erilaisista haavoittuvuuksista ja helpottaa hallintaprosessia sekä tarvittavien korjausten priorisointia.

WithSecure™ Elements Vulnerability Management on osa modulaarista WithSecure™ Elements -kyberturvallisuusalustaa. Pilvipohjainen alusta tarjoaa tehokkaan suojan edistyneitä hyökkäyksiä vastaan. Elements yhdistää haavoittuvuuksien hallinnan, automaattisen korjauspäivitysten hallinnan, dynaamisen uhkatiedustelun ja jatkuvan käyttäytymisanalyysin. Käytämme yksittäisiä ratkaisuja erityistarpeisiin tai yhdistämme ne kaikki saumattomasti saadaksesi maksimaalisen suojan.

Kiinnostunutratkaisuistamme?

Kiinnostunutratkaisuistamme?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Vaihde

Puh. 050 339 0080

Toimistomme palvelee sopimuksen mukaan.

Vanha yhdystie 14B,
04430 Järvenpää