WithSecure™ ElementsEndpoint Protection

Suojaa päätelaitteesi tietomurroilta.

Päätelaitteiden suojaaminen edellyttää helppoa tapaa tunnistaa ja priorisoida riskit, pienentää hyökkäyspintaa ja pysäyttää tietomurrot ennen kuin ne ehtivät tehdä tuhoa. Tämä tarkoittaa, että tarvitset suojausta, joka estää kehittyneet, automatisoidut ja kohdistetut uhat, kuten kiristyshaittaohjelmat, haavoittuvuuksien hyödyntämisyritykset ja tiedostottomat hyökkäykset.

Miksi WithSecure™ ElementsEndpoint Protection?

VARMISTA LIIKETOIMINNAN JATKUVUUS

Kehittynyt suojaus haittaohjelmilta ja korjaustiedostojen hallinta pitävät laitteisiin asennetut ohjelmistot turvallisina ja varmistavat liiketoiminnan jatkuvuuden.

HALLITSE KAIKKIEN LAITTEIDEN TIETOTURVAA

Markkinoiden johtava suojaus haittaohjelmia vastaan yrityksesi työasemiin, mobiililaitteisiin ja palvelimiin.

TORJU EDISTYNEET HYÖKKÄYKSET

Alan johtava suojauksemme pitää päätelaitteesi turvassa edistyneiltä hyökkäyksiltä. Ratkaisumme toimivat tehokkaasti ja uhkatilanteeseen mukautuen jakamalla päätelaitteiden hyökkäystiedot kaikkien suojattujen laitteiden välillä.

INTEGROITU 3. OSAPUOLEN KORJAUSPÄIVITYSTEN HALLINTA

Estää jopa 80 % hyökkäyksistä automaattisesti asennettavilla Windowsin ja kolmansien osapuolten tietoturvapäivityksillä.

Päätelaitesuojaus pilvipalveluna

WithSecure™ Elements Endpoint Protection on pilvipohjainen ratkaisu. Se on tekoälyn tehostama päätelaitesuojaus, joka voidaan ottaa helposti käyttöön ja sitä hallitaan vaivattomasti yhdestä konsolista. Se tukee useita käyttöjärjestelmiä ja pitää organisaation päätelaitteet turvassa kyberhyökkäyksiltä.

WithSecure™ Elements Endpoint Protection on osa modulaarista WithSecure™ Elements -kyberturvallisuusalustaa. Pilvipohjainen alusta tarjoaa tehokkaan suojan kiristyshaittaohjelmia ja kehittyneitä hyökkäyksiä vastaan. Elements yhdistää haavoittuvuuksien hallinnan, automaattisen korjauspäivitysten hallinnan, dynaamisen uhkatiedustelun ja jatkuvan käyttäytymisanalyysin. Käytämme yksittäisiä ratkaisuja erityistarpeisiin tai yhdistämme ne kaikki saumattomasti saadaksesi maksimaalisen suojan.

Kiinnostunutratkaisuistamme?

Kiinnostunutratkaisuistamme?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Vaihde

Puh. 050 339 0080

Toimistomme palvelee sopimuksen mukaan.

Vanha yhdystie 14B,
04430 Järvenpää