WithSecure™ Elements EndpointDetection and Response

Suojele organisaatiotasi kohdennetuilta kyberhyökkäyksiltä.

Hallitsemme tietoturvaan liittyviä asetuksiasi yhdestä konsolista. WithSecure™ Elements antaa näkyvyyden, joustavuuden ja teknologian, jota tarvitset sopeutuaksesi muuttuviin uhkiin ja liiketoiminnan tarpeisiin.

Miksi WithSecure™ ElementsEndpoint Detection and Response?

PARANNA NÄKYVYYTTÄ

Tietomurron havaitseminen edellyttää aina kyvykkyyttä nähdä, mitä IT-ympäristössä tapahtuu. Päätelaitteille asennettavat sensorit keräävät tietoturvapoikkeamien havainnointiin tarvittavaa dataa ja tunnistavat perinteistä haittaohjelmasuojausta laajemmin tapahtumaketjujen riippuvuussuhteita.

HAVAITSEMME UHAT NOPEASTI

Kehittyneiden tekoälytekniikoiden ja reaaliaikaisen käyttäytymisanalyysin avulla pystymme tunnistamaan epäilyttäviä tapahtumaketjuja sekä hälyttäviä poikkeamia ympäristössäsi. Tarkasti uhat havaitsevien hälytysten ansiosta havaitsemme mahdolliset tietoturvauhat ja käynnissä olevat kyberhyökkäykset ennen kuin ne ehtivät vahingoittaa liiketoimintaasi.

REAGOIMME AINA NOPEASTI HYÖKKÄYKSEN TULLESSA

Sisäänrakennetun automaation ja reagointitoimenpiteiden ansiosta pystymme vastaamaan kyberhyökkäyksiin nopeasti ja tiimisi voi varmasti keskittyä oikeisiin asioihin pitääkseen liiketoimintasi turvassa. Automatisoidut, riskitasoon perustuvat reagointitoimenpiteet lieventävät hyökkäysten vaikutusta pitämällä ne kurissa kellon ympäri.

Jos näemme hyökkäyksen,voimme pysäyttää sen.

WithSecure™ Elements Endpoint Detection and Response tarjoaa meille kattavan näkyvyyden IT-ympäristösi ja tietoturvasi tilaan. Liiketoimintasi ja datasi pysyvät turvassa, kun havaitsemme hyökkäykset ja poikkeamat nopeasti. Tarvittaessa voimme myös siirtää vaikeimmat tapaukset tutkittavaksi huippuluokan kyberturvallisuusasiantuntijoillemme. Pidämme sinusta aina huolta.

WithSecure™ Elements Endpoint Detection and Response on osa modulaarista WithSecure™ Elements -kyberturvallisuusalustaa. Pilvipohjainen alusta tarjoaa tehokkaan suojan kiristyshaittaohjelmia ja kehittyneitä hyökkäyksiä vastaan. Elements yhdistää haavoittuvuuksien hallinnan, automaattisen korjauspäivitysten hallinnan, dynaamisen uhkatiedustelun ja jatkuvan käyttäytymisanalyysin. Käytämme yksittäisiä ratkaisuja erityistarpeisiin tai yhdistämme ne kaikki saumattomasti saadaksesi maksimaalisen suojan.

Kiinnostunutratkaisuistamme?

Kiinnostunutratkaisuistamme?

Vaihde

Puh. 050 339 0080

Toimistomme palvelee sopimuksen mukaan.

Vanha yhdystie 14B,
04430 Järvenpää