WithSecure™ ElementsCollaboration Protection

Kattava tietoturvaratkaisu suojaa Microsoft Office 365 ympäristösi.

Valtaosa haittaohjelmista levitetään sähköpostin välityksellä. Vain yksi väärä painallus organisaatiosi työntekijöiltä voi riittää. Etenkin kiireessä ihmisillä on tapana klikata kaikenlaista, mihin ei pitäisi koskea, mutta WithSecure™ Elements Collaboration Protectionin avulla organisaatiosi pysyy suojassa kaikkein kehittyneimmiltäkin sähköpostiuhilta.

Tehokas lisäsuojaus täydentämään tietoturvaasi.

WithSecure™ Elements Collaboration Protection täydentää natiivia suojausta pitäen organisaatiosi suojassa kaikkein kehittyneimmiltäkin uhilta Microsoft 365 sähköposti (Exchange Online) sekä SharePoint ympäristöissä. Se on helppo ja nopea ottaa käyttöön, ja tarjoaa markkinoiden parhaan suojauksen.

WithSecure™ Elements Collaboration Protection on suunniteltu täydentämään Microsoft 365:n omia tietoturvaominaisuuksia, jotta saat rakennettua kattavan suojauksen jopa kaikkein kehittyneimpiä tietojenkalasteluyrityksiä, haittasisältöjä ja kohdennettuja hyökkäyksiä vastaan.

WithSecure™ Elements Collaboration Protection on osa modulaarista WithSecure™ Elements -kyberturvallisuusalustaa. Pilvipohjainen alusta tarjoaa tehokkaan suojan kiristyshaittaohjelmia ja kehittyneitä hyökkäyksiä vastaan. Elements yhdistää haavoittuvuuksien hallinnan, automaattisen korjauspäivitysten hallinnan, dynaamisen uhkatiedustelun ja jatkuvan käyttäytymisanalyysin.

Miksi WithSecure™ ElementsCollaboration Protection?

TÄYSI MICROSOFT 365 -SUOJAUS

Pysy suojattuna jopa kehittyneimmiltä kyberhyökkäyksiltä alan johtavan WithSecuren Threat Intelligence -teknologian avulla. Pienennä haittaohjelmien ja muiden uhkien riskejä, jotka voivat ohittaa tavallisen Microsoft 365 suojauksen.

SUOJAA ORGANISAATIOSI VAARANTUNEILTA TUNNUKSILTA

Hyökkääjä voi päästä käsiksi yrityksen arkaluonteisiin tietoihin jopa yhden vaarantuneen käyttäjätunnuksen avulla. Varhainen havaitseminen antaa ylläpitäjälle arvokasta aikaa vahvistaa mahdollisesti vuotaneet käyttäjätunnukset ja ryhtyä toimenpiteisiin ennen kuin tiedot tulevat laajemmin rikollisten saataville.

ENEMMÄN SUOJAA, VÄHEMMÄN KUSTANNUKSIA

Hanki kilpailukykyinen ja kustannustehokas vaihtoehto kattamaan kehittyneemmätkin suojaustarpeesi kalliiden Microsoft 365 -pakettien sijaan. Pidä niin nykyiset kuin tulevaisuudenkin kyberuhat ja IT-kustannukset kurissa.

Kiinnostunutratkaisuistamme?

Kiinnostunutratkaisuistamme?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Vaihde

Puh. 050 339 0080

Toimistomme palvelee sopimuksen mukaan.

Vanha yhdystie 14B,
04430 Järvenpää