Varmistukset

Kaikki tietosi tallessa ja turvassa.

Nukutko yösi hyvin tietäen, että tietosi ovat varmassa tallessa? Oletko koskaan miettinyt, jos nyt yrityksesi palvelin tai tärkeä työasema menee rikki? Kaikki sähköpostisi, kaikki asiakastiedostot katoavat? Kuinka paljon yrityksesi menettää, rahaa, uusi asiakkaita, vanhoja asiakkaita? Kuinka monta päivää kestää, kun yrityksesi katastrofin jälkeen toimii uudestaan täydellä teholla?

Pilvipalveluna - Microsoft 365 OneDrive

Suunniteltu yrityksille – käytä kaikkia tiedostojasi, jaa niitä ja tee niillä yhteistyötä missä tahansa.

Käytä missä tahansa – Hyödynnä vapautta käyttää, muokata ja jakaa tiedostojasi kaikissa laitteissasi olinpaikastasi riippumatta.

Varmuuskopioi ja suojaa – Jos kadotat laitteesi, et menetä tiedostoja ja valokuvia, kun ne on tallennettu OneDriveen.

Jaa ja tee yhteistyötä – Säilytä yhteydet, jaa asiakirjasi ja valokuvasi ystäviesi ja perheesi kanssa ja tee yhteistyötä reaaliaikaisesti Office-sovellusten avulla.

Tiedostot tarvittaessa – Käytä kaikkia OneDrive-tiedostoja Windows 10:ssä, ilman että ne vievät tilaa tietokoneellasi.

Asiakirjojen skannaaminen – Skannaa mobiililaitteellasi esimerkiksi asiakirjat, kuitit, käyntikortit ja muistiinpanot ja tallenna ne OneDriveen.

Henkilökohtainen säilö – Tallentamalla tärkeät tiedostot ja valokuvat OneDriven henkilökohtaiseen säilöön saat suojaukseen lisätason.

Kysy lisää myynnistämme!

Perinteiset ratkaisut

Ulkoiset kiintolevyt, verkkolevyt ja palvelimet ovat hyvä vaihtoehto silloin, kun verkkoyhteys ei ole riittävän tehokas. Monilla ohjelmilla ne saadaan automatisoitua siten, että varmistukset otetaan esimerkiksi yön aikana, jolloin varmuuskopiointi ei häiritse työskentelyä.

Kysy lisää myynnistämme!