Palomuurit

Palomuureissa luotamme ZyXELin laadukkaisiin ratkaisuihin.

ZyXEL on yksi maailman johtavista tietoliikenneratkaisujen kehittäjistä ja toimittajista. Sen tuotteita ja palveluita käyttävät niin televiestintäyritykset, Internet-palveluntarjoajat, pienet ja keskisuuret yritykset kuin yksityiset käyttäjätkin.

ZyXELin verkkotuotteiden ja -palveluiden valikoima laajenee jatkuvasti. ZyXEL on yksi harvoista yrityksistä, joka pystyy tarjoamaa täydellisen verkkoratkaisun: DSL-laitteet, palomuurit, kytkimet, WLAN-laitteet, tallennuslaitteet ja keskitetyt verkonhallintajärjestelmät. ZyXEL perustettiin vuonna 1989 Taiwanissa.

ZyXEL USG - uuden sukupolvenpalomuurisarja

Yritysten tietoverkkoihin kohdistuvat uhat kasvavat jatkuvasti haittaohjelmien räjähdysmäisen lisääntymisen ja mobiililaitteiden käytön yleistymisen vuoksi.

ZyXELin uudet Unified Threat Management (UTM) -teknologiaa hyödyntävän uuden sukupolven USG-palomuurisarjan avulla voit suojata ja hallita verkkoja aiempaa tehokkaammin ja valvoa työntekijöiden pääsyä verkkoon entistä paremmin ilman, että verkon suorituskyky kärsii.

ZyXELin päivitetty USG-sarja tarjoaa kattavan suojan, johon yhdistyy erinomainen luotettavuus.Uudistettu USG-sarja on koottu täysin uusista komponenteista ja se hyödyntää uutta ohjelmistoalustaa. Sarjan palomuuritoiminnot, VPN-ominaisuudet ja UTM-teknologia tarjoavat huippuluokan suorituskykyä.

Uusiin ominaisuuksiin sisältyy lisäksi esimerkiksi laajennettu tuki langattomien tukiasemien hallintaan, mikä mahdollistaa verkon suojaamisen samanaikaisesti sekä yhdyskäytävän että langattomien tukiasemien kautta.

Kysy lisää myynnistämme!