F-Secure RapidDetection & Response

Pysäytä tietomurrot nopeasti automatisoidulla uhka-analyysillä.

F-Secure Rapid Detection & Responsella saat välittömän näkyvyyden IT-ympäristöösi ja tietoturvasi tilaan. Lisäksi suojaat yrityksesi ja arkaluontoiset tietosi havaitsemalla tietomurrot nopeasti sekä vastaat nopeasti hyökkäykseen asiantuntijoiden ohjaamana.

Miten F-Secure RapidDetection & Response -ratkaisu toimii?

Kevyet tunnistimet seuraavat loppukäyttäjiesi käyttäytymistä ja lähettävät tapahtumien tiedot F-Securen pilveen reaaliajassa.

F-Securen reaaliajassa toimiva käyttäytymisanalytiikka ja Broad Context Detection™ teknologia erottavat haitalliset käyttäytymismallit sekä tunnistavat aidot hyökkäykset.

Uhkien tunnistaminen helpottuu kattavan kontekstitiedon sekä havainnollisen hyökkäysdatan ansiosta.

Jos F-Secure vahvistaa havainnon, se tarjoaa neuvoja ja suosituksia uhan rajaamiseen ja torjumiseen.

Älykästä suojausta

Automatisoidut tai F-Securen ammattilaisten ohjauksella tehtävät vastatoimet

F-Securen tietoturva-asiantuntijoiden kouluttamat käytösanalytiikka- ja tekoäly-yksiköt tunnistavat kaikki tunnetut ja tuntemattomat uhkat.

Koneoppiminen parantaa jatkuvasti uhkien havainnointia tunnistamalla uusia taktiikkoja ja menettelyjä niihin liittyvien prosessien, verkkoyhteyksien ja sovellustyyppien kanssa.

Kun todellisia uhkia havaitaan, palvelumme voi käyttää automaatiota estääkseen niitä välittömästi.

Palvelu tarjoaa myös visualisoinnin hyökkäyksestä kaikkien vaikutusten kohteena olevien päätelaitteiden kanssa sekä ohjeita uhkien eristämiseen ja korjaamiseen.

F-Securen sertifioidut RDR-palveluntarjoajat yhdessä meidän tietoturva-asiantuntijoidemme kanssa varmistavat, että nykyiset resurssit riittävät vastaamaan uhkiin nopeasti ja tehokkaasti.

Kysy lisää myynnistämme!