F-Secure ProtectionService for Business

Markkinoiden parasta suojaa yrityksesi tietokoneille, mobiililaitteille ja palvelimille.

F-Secure Protection Service for Business suojaa kaikki päätelaitteesi tietoturvauhkilta, kuten haittaohjelmilta ja tietomurroilta.

Ratkaisu tarjoaa tietoturvaa kaikille laitteille: Windows- ja Mac-tietokoneille, iOS- ja Android-älypuhelimille sekä erilaisille palvelinympäristöille.

Helppokäyttöinen ja yhteensopiva

F-Secure Protection Service for Business sisältää pilvipohjaisen hallintaportaalin sekä päätelaitesuojan tietokoneille, mobiililaitteille ja palvelimille.

F-Secure-palomuuri hyödyntää määrityksiin Windowsin palomuurin oletusmäärityksiä. Tämä lisää merkittävästi yhteensopivuutta muiden sovellusten käytön kanssa.

F-Securen asiantuntijamääritykset, jotka huomioivat monistuvat kiristysohjelmat ja laajentumaan pyrkivät hyökkäykset, ovat lisättynä Windowsin omien perus palomuurimääritysten päälle.

Reaaliaikaista suojaa

F-Secure Protection Service for Business antaa reaaliaikaisen näkymän kaikkiin laitteisiin ja niiden suojauksen tilaan. Laajat raportit optimoivat hallinnointia priorisoimalla vakavuusasteen, hyökkäyksiin vastaamisen ja korjaustoimenpiteet.

Nopea ja skaalautuva käyttöönotto.

Uusien laitteiden lisääminen palvelun piiriin on helppoa.

Tietoturvan hallinta.

Luo, räätälöi ja aseta käytäntöjä yksilöllisesti tai ryhmissä.

Valvonta.

Graafiset raportit mahdollistavat yleiskuvan ja priorisoinnin.

Päivitystenhallinta.

Haavoittuvuuksien näkyvyys ja priorisointi.

Kysy lisää myynnistämme!

Täysi tietoturva ja yksityisyys.

Yhdessä Datasky:n ylläpitopalvelun kanssa palvelu sopii erinomaisesti yrityksille ja organisaatioille.

Kattava suojaus.

Suojaa käyttäjät, laitteet, tiedot, asiakirjat, mediat ja viestintä saman palvelun avulla.

Luotettava.

Liiketoimintatietosi pysyvät yksityisinä ja turvassa, riippumatta missä ja milloin työskentelet. Näin pidät huolen myös asiakkaasi tietoturvasta.

Tehokas ennakoiva suojaus.

Älä stressaa, saat täyden mielenrauhan tietoturvaongelmista. Ylläpitomme voi seurata tietoturvasi tasoa reaaliajassa ja reagoida mahdollisiin ongelmakohtiin.

Innovatiivinen ja helppokäyttöinen.

F-Securen palvelu on rakennettu käyttäjäkeskeisesti. Käytössäsi on helppokäyttöinen käyttöliittymä. Vaihtoehtoisesti voit jättää ylläpidon kokonaan Dataskyn tiimin vastuulle.

Tunnettu laadustaan.

F-Securen ohjelmistot ovat puolueettomien asiantuntijaorganisaatioiden palkitsemia ja kuuluvat alan arvostetuimpiin tietoturvaohjelmiin.