F-Secure ElementsVulnerability Management

Vahvista kyberhyökkäyksille alttiit järjestelmäsi.

Jos väylä sisään on olemassa, hyökkääjät kyllä löytävät sen. F‑Secure Elements Vulnerability Management tarkistaa yrityksesi verkot ja järjestelmät, etsii haavoittuvuudet, ilmoittaa niistä sinulle heti ja auttaa korjaamaan virheet. Pilvipohjainen, pitkälle automatisoitu ratkaisu vapauttaa sinut tekemään liiketoimintasi kannalta oleellisempia tehtäviä.

Miksi F-Secure ElementsVulnerability Management?

TUNNISTAMME UHAT

Edistyksellisen verkkoindeksointitekniikan avulla löydämme verkkosi ja järjestelmien lisäksi myös ulkoisen verkon riskit ja haavoittuvuudet.

KORJAAMME VIRHEELLISET ASETUKSET

Estämme palvelujen, käyttöjärjestelmien ja verkkolaitteiden virheellisistä asetuksista tai vanhentuneista ohjelmistoista johtuvat hyökkäykset.

PIENENNÄ KUSTANNUKSIA

DataSkyn ylläpitämä pilvessä toimiva ratkaisu vähentää vaivalloista manuaalista seurantaa. Skannausten avulla havaitsemme uudet haavoittuvuudet ja korjaamme ne hallitusti.

Tunnistamme ja korjaamme haavoittuvuudet järjestelmissäsi.

Hyökkääjät tarvitsevat vain yhden väylän sisään – älä tarjoa sitä heille.

Muodostamme koko hyökkäyspinta-alastasi riskipohjaisen näkymän – verkoistasi, ohjelmistoistasi ja sovelluksistasi – jotta voimme etsiä, priorisoida ja korjata tunnettuja, tuntemattomia ja potentiaalisia haavoittuvuuksia ennen kuin hyökkääjät ehtivät hyödyntää niitä.

Haavoittuvuuksien hallintaratkaisumme on vaivattomasti käyttöönotettava, pilvipohjainen haavoittuvuuksien tarkistusohjelma, joka kattaa verkkosi, järjestelmäsi, syväverkon ja vaatimustenmukaisuuden. Näin pystymme valvomaan erilaisia haitallisia toimia, kuten brändirikkomuksia, kolmansien osapuolten huijauksia ja tietojenkalastelusivustoja.

Vulnerability Management on osa F-Secure Elementsiä, kaikenkattavaa alustaa, joka sisältää ratkaisut haavoittuvuuksien hallintaan, viestintäsovellusten suojaamiseen, päätelaitesuojaukseen sekä uhkien havainnointiin ja reagointiin. Voit käyttää yksittäisiä ratkaisuja tiettyihin tarpeisiin tai hanki kokonaisvaltainen kyberturvaratkaisu yhdistämällä ne kaikki.

Kiinnostunutratkaisuistamme?

Kiinnostunutratkaisuistamme?

Vaihde

Puh. 010 820 9920

Myymälämme on avoinna Ma – Pe klo 08.00 – 16.00.
Muuna aikana sopimuksen mukaan.

Etätuki toimii sopimuksen mukaan, ajanvarauksella yrityksille.

Vanha yhdystie 14B,
04430 Järvenpää