F-Secure Elementsfor Microsoft 365

Kattava tietoturvaratkaisu Microsoft 365 ympäristösi turvaksi.

Lähes kaikki haittaohjelmat lähetetään sähköpostitse. Etenkin kiireessä ihmisillä on tapana klikata kaikenlaista, mihin ei pitäisi koskea, mutta F-Secure Elements for Microsoft 365:n avulla organisaatiosi pysyy suojassa kaikkein kehittyneimmiltäkin sähköpostiuhilta.

Miksi F-Secure Elementsfor Microsoft 365?

KATTAVA MICROSOFT 365 -SUOJAUS

Pysy suojattuna jopa kehittyneimmiltä kyberhyökkäyksiltä alan johtavan F-Securen Threat Intelligence teknologian avulla. Pienennä haittaohjelmien ja muiden uhkien riskejä, jotka voivat ohittaa tavallisen Microsoft 365 suojauksen.

ENEMMÄN SUOJAA, VÄHEMMÄN KUSTANNUKSIA

Hanki kilpailukykyinen ja kustannustehokas vaihtoehto kattamaan kehittyneemmätkin suojaustarpeesi kalliiden Microsoft 365 -pakettien sijaan. Pidä niin nykyiset kuin tulevaisuudenkin kyberuhat ja IT-kustannukset kurissa.

KÄYTTÖÖNOTTO VAIN MUUTAMASSA MINUUTISSA

Helposti hallittava SaaS-ratkaisu integroituu saumattomasti M365-ympäristöösi ilman merkittäviä asennus- tai implementointiprojekteja. Pääset nauttimaan hyödyistä heti.

Tehokas lisäsuoja turvaksesi.

Valtaosa haittaohjelmista levitetään sähköpostin välityksellä. Vain yksi väärä painallus organisaatiosi työntekijöiltä voi riittää. F-Secure Elements for Microsoft 365 pitää organisaatiosi suojassa kaikkein kehittyneimmiltäkin sähköpostiuhilta. Se on helppo ja nopea ottaa käyttöön, ja tarjoaa markkinoiden parhaan tunnistuskyvyn.

Elements for Microsoft 365 on suunniteltu täydentämään Microsoft 365:n omia tietoturvaominaisuuksia, jotta saat kattavan suojauksen jopa kaikkein kehittyneimpiä tietojenkalasteluyrityksiä, haittasisältöjä ja kohdennettuja hyökkäyksiä vastaan.

Elements for Microsoft 365 on osa F-Secure Elementsiä, kaikenkattavaa alustaa, joka sisältää ratkaisut haavoittuvuuksien hallintaan, viestintäsovellusten suojaamiseen, päätelaitesuojaukseen sekä uhkien havainnointiin ja reagointiin. Voit käyttää yksittäisiä ratkaisuja tiettyihin tarpeisiin tai hanki kokonaisvaltainen kyberturvaratkaisu yhdistämällä ne kaikki.

Kiinnostunutratkaisuistamme?

Kiinnostunutratkaisuistamme?

Vaihde

Puh. 010 820 9920

Myymälämme on avoinna Ma – Pe klo 08.00 – 16.00.
Muuna aikana sopimuksen mukaan.

Etätuki toimii sopimuksen mukaan, ajanvarauksella yrityksille.

Vanha yhdystie 14B,
04430 Järvenpää