F-Secure Elements EndpointDetection and Response

Suojele organisaatiotasi kohdennetuilta kyberhyökkäyksiltä.

Entistä hienostuneempien ja kohdistetumpien hyökkäysten tunnistaminen ja niihin reagointi edellyttää näkyvyyttä IT-ympäristösi tapahtumiin sekä kykyä tunnistaa poikkeamia. F‑Secure Elements Endpoint Detection and Response tarjoaa tarvitsemasi näkyvyyden, hälytykset ongelmatilanteissa ja ohjeet reagointiin.

Miksi F-Secure ElementsEndpoint Detection and Response?

PARANNA NÄKYVYYTTÄ

Tietomurron havaitseminen edellyttää aina kyvykkyyttä nähdä, mitä IT-ympäristössä tapahtuu. Päätelaitteille asennettavat sensorit keräävät tietoturvapoikkeamien havainnointiin tarvittavaa dataa ja tunnistavat perinteistä haittaohjelmasuojausta laajemmin tapahtumaketjujen riippuvuussuhteita.

HAVAITSE UHAT NOPEASTI

Kehittyneiden tekoälytekniikoiden ja reaaliaikaisen käyttäytymisanalyysin avulla pystymme tunnistamaan epäilyttäviä tapahtumaketjuja sekä hälyttäviä poikkeamia ympäristössäsi. Tarkasti uhat havaitsevien hälytysten ansiosta havaitsemme mahdolliset tietoturvauhat ja käynnissä olevat kyberhyökkäykset ennen kuin ne ehtivät vahingoittaa liiketoimintaasi.

REAGOI AINA NOPEASTI HYÖKKÄYKSEN TULLESSA

Sisäänrakennetun automaation ja reagointitoimenpiteiden ansiosta pystymme vastaamaan kyberhyökkäyksiin nopeasti ja tiimisi voi varmasti keskittyä oikeisiin asioihin pitääkseen liiketoimintasi turvassa. Automatisoidut, riskitasoon perustuvat reagointitoimenpiteet lieventävät hyökkäysten vaikutusta pitämällä ne kurissa kellon ympäri.

Jos näemme sen,voimme pysäyttää sen.

Kaikkein arvokkain tieto löytyy yrityksesi palvelimilta ja tietokoneilta. Tarvitset siis tehokkaan tavan tunnistaa ja priorisoida päätelaitteisiisi kohdistuvia uhkia ja reagoida nopeasti, kun jotakin tapahtuu.

F-Secure Elements Endpoint Detection and Response tarjoaa kattavan näkyvyyden IT-ympäristösi ja tietoturvan tilaan. Liiketoimintasi ja datasi pysyvät turvassa, kun hyökkäykset ja poikkeamat havaitaan nopeasti ja niihin pystytään reagoimaan heti.

Endpoint Detection and Response on osa F-Secure Elementsiä, kaikenkattavaa alustaa, joka sisältää ratkaisut haavoittuvuuksien hallintaan, viestintäsovellusten suojaamiseen, päätelaitesuojaukseen sekä uhkien havainnointiin ja reagointiin. Voit käyttää yksittäisiä ratkaisuja tiettyihin tarpeisiin tai hanki kokonaisvaltainen kyberturvaratkaisu yhdistämällä ne kaikki.

Kiinnostunutratkaisuistamme?

Kiinnostunutratkaisuistamme?

Vaihde

Puh. 010 820 9920

Myymälämme on avoinna Ma – Pe klo 08.00 – 16.00.
Muuna aikana sopimuksen mukaan.

Etätuki toimii sopimuksen mukaan, ajanvarauksella yrityksille.

Vanha yhdystie 14B,
04430 Järvenpää