F-Secure Cloud Protectionfor Microsoft Office 365

Suojaa yrityksesi edistyneiltä sähköpostiuhilta

F-Secure Cloud Protection for Office 365 on rakennettu täydentämään Microsoft Office 365:n alkuperäisiä sähköpostiturvaominaisuuksia. Helppo käyttöönotto vain muutamassa minuutissa ja korkea havaitsemisnopeus takaavat parhaan mahdollisen tietoturvan yrityksellesi.

Tärkeimmätominaisuudet

Täysi suojaus

  • Kaikkien Office 365 -tuotteiden (sähköposti, tehtävät, tapaamiset jne.) ja URL-osoitteiden perusteellinen skannaus haitallisen sisällön varalta.
  • Kokonaisvaltaiseen suojaan kuuluvat todentamismenetelmä, vahvat sähköpostikäytännöt sekä suojaus tietojen menetystä vastaan.

Kehittynyt uhkien löytökyky

  • Epäilyttävät tiedostot analysoidaan turvallisesti tietoturvapilven sandboxissa vaarallisen käyttäytymisen havaitsemiseksi.
  • Syvällinen analyysi takaa täyden näkyvyyden tutkittuun sisältöön.

Helppo hallinta

  • Tietoturva-asetuksia on helppo määrittää yrityksen määritysten mukaisiksi.
  • Saumaton pilvi-integraatio takaa helpon minuuteissa tapahtuvan käyttöönoton.

Keskity työntekoon -älä murehtimiseen

F-Secure Cloud Protection for Microsoft Office 365 tarjoaa yrityksellesi kattavan suojan tietojenkalastelulta, haitalliselta sisällöltä sekä kohdennetuilta hyökkäyksiltä.

Minimoi Liiketoimintasi häiriöt

Tarjoaa suojan kehittyneitä sähköpostihyökkäyksiä vastaan hyödyntäen F-Securen alan johtavaa tunnistus- ja hallintateknologiaa haitallista sisältöä vastaan.

Kustannustehokas valinta

Pitää yrityksesi turvassa edistyneillä sekä kustannustehokkailla suojausominaisuuksilla.

Käyttöönotto vain muutamassa minuutissa

Pilvi-integroinnin ansiosta mitään lisäohjelmistoja tai palvelimia ei tarvita. Asennus on nopeaa ja ylläpito vaivatonta.

Kysy lisää myynnistämme!