Tietoturva on stressin vastakohta

Yritystason tietoturva - palveluna

Jokainen yritys on potentiaalinen tietoturvahyökkäyksen kohde, sillä jokaisella yrityksellä on rahanarvoisia resursseja. Uhkien lisääntyessä ja monimuotoistuessa sekä ajan ollessa hyökkääjien etuna, kysymys ei ole enää joutuuko yrityksesi tietoturvamurron kohteeksi, vaan siitä, milloin.

Tieto- ja kyberturvaratkaisuissamme luotamme suomalaiseen WithSecure™, joka on tietoturva-alan johtava toimija. Kauttamme saat WithSecure™ tietoturvan käyttöösi nopeasti ja helposti. Toimitamme ja ylläpidämme tietoturvaratkaisuja laajalla rintamalla aina pk-yrityksistä julkishallinnollisiin organisaatioihin.

Jätä tietoturva meidän huoleksemme – nukut yösi paremmin.

Ota yhteyttä050 339 0080

WithSecure™ kyberturva

kaikkiin laitteisiin ja järjestelmiin

WithSecure™ Elements on täysin pilvipalveluna toimiva alusta, joka sisältää ratkaisut haavoittuvuuksien hallintaan, viestintäsovellusten suojaamiseen, päätelaitesuojaukseen sekä uhkien havainnointiin ja reagointiin – tärkeimmät neljä elementtiä, jotka tarvitset koko tietoturva-arvoketjun kattamiseen.

Me asennamme ja ylläpidämme koko toimintasi kattavaa tietoturvaa - jotta sekä organisaatiosi, että asiakkaasi ovat turvassa.

Turvataan toimintasi

Automaattiset päivitykset

kaikki ajantasalla, aina

Jos yrityksessäsi työasemilla on Windows 10 -käyttöjärjestelmä, pitää sitä aina säännöllisen väliajoin päivittää. Sama pitää tehdä myös työasemalle asennettujen ohjelmien kohdalla. Päivitykset ovat elintärkeitä niin toimivuuden kuin tietoturvan kannalta.

DataSkyn asiantuntijat huolehtivat päivityksistä puolestasi joka viikko. Päivityksiä asennetaan erikseen myös, jos tärkeitä tai kriittisiä päivityksiä julkaistaan ohjelmistotoimittajien toimesta. Näin voit olla varma siitä, että kaikki toimii parhaalla mahdollisella tavalla - jokaisena hetkenä.

Lisätietoja? Täältä pesee!

Tekninen tuki

apunasi silloin kun tarvitset

Onko tietokoneesi jumissa, mutta välimatka on pitkä tai olet estynyt liikkumaan luoksemme? Ei hätää – DataSky:n asiantuntijat auttavat yritystäsi näppärästi etätuen avulla.

Tietokoneiden ja ohjelmistojen toimivuusongelmiin voi olla monta syytä, mutta suurimmassa osassa tapauksista ongelma saadaan ratkaistua ilman suurempia toimenpiteitä. Etätuen avulla saat asiantuntijamme avustamaan ongelman ratkaisussa ilman tarvetta lähikontaktiin.

Varaa etätuki

Tietoturvaa kellon ympäri

Me valvomme, jotta sinun ei tarvitse

DataSkyn ydinpalveluna on ylläpito, joka on toteutettu yhteistyössä WithSecure™ kanssa. Ylläpito pitää sisällään kaksi tärkeää aihealuetta yritysten työasemien tietoturvaan liittyen: Virus- ja haittaohjelmien valvonta ja reagointi sekä työasemapäivityksien asennus ja valvonta.

WithSecure™ ratkaisun avulla valvomme ja reagoimme reaaliajassa mahdollisiin tietoturvariskeihin. Pidämme lisäksi huolta siitä, että käyttöjärjestelmäsi ja ohjelmasi ovat jatkuvasti ajan tasalla niin suorituskykyyn kuin tietoturvaan liittyen. Päivitykset ja korjaukset asennamme useimmiten ennen kuin asiakas edes huomaa.

Jätä tietoturva meidän huoleksemme – nukut yösi paremmin.

Ota yhteyttä050 339 0080

Saisiko olla ripaus tehokkuutta, helppoutta ja turvallisuutta työntekoosi?

Saisiko olla ripaus tehokkuutta, helppoutta ja turvallisuutta työntekoosi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.