Tietoturva

F-Secure kyberturva

Yrityksesi tietoturva = asiakkaasi tietoturva

Jokainen yritys on potentiaalinen tietoturvahyökkäyksen kohde, sillä jokaisella yrityksellä on rahanarvoisia resursseja. Uhkien lisääntyessä ja monimuotoistuessa sekä ajan ollessa hyökkääjien etuna, kysymys ei ole enää joutuuko yrityksesi tietoturvamurron kohteeksi, vaan siitä, milloin.

Tieto- ja kyberturvaratkaisuissamme luotamme suomalaiseen F-Secureen, joka on tietoturva-alan johtava toimija. Kauttamme saat F-Securen tietoturvan käyttöösi nopeasti ja helposti. Toimitamme ja ylläpidämme tietoturvaratkaisuja laajalla rintamalla aina pk-yrityksistä julkishallinnollisiin organisaatioihin.

Jätä tietoturva meidän huoleksemme!

”Vihollinen ei tarvitse useita haavoittuvuuksia. Yksi riittää.”

F-Secure Elements -ratkaisut

F-Secure Elements on täysin pilvipalveluna toimiva alusta, joka sisältää ratkaisut haavoittuvuuksien hallintaan, viestintäsovellusten suojaamiseen, päätelaitesuojaukseen sekä uhkien havainnointiin ja reagointiin – tärkeimmät neljä elementtiä, jotka tarvitset koko tietoturva-arvoketjun kattamiseen.

Kaikki yhdestä, helposti hallinnoitavasta tietoturva-alustasta. Erittäin joustavien lisensointi ja SaaS-palvelumallien ansiosta voit valita kulloinkin tarvitsemasi ratkaisut sekä skaalata palveluiden käyttöä tarpeidesi mukaan.

F-Secure Elements -ratkaisut pitävät liiketoimintasi turvassa nykypäivän jatkuvasti kehittyviltä kyberuhilta.

Voit käyttää yksittäisiä ratkaisuja tiettyihin tarpeisiin tai hanki kokonaisvaltainen kyberturva yhdistämällä ne kaikki.

Kiinnostunutratkaisuistamme?

Kiinnostunutratkaisuistamme?

Vaihde

Puh. 010 820 9920

Myymälämme on avoinna Ma – Pe klo 08.00 – 16.00.
Muuna aikana sopimuksen mukaan.

Etätuki toimii sopimuksen mukaan, ajanvarauksella yrityksille.

Vanha yhdystie 14B,
04430 Järvenpää