Tietokoneet, tulostimet &
muut laitteet

Tietokoneet, tulostimet &
muut laitteet

Windows / Apple / Android

Panostamme ensisijaisesti tuotteiden laatuun, se on kulmakivemme.

Valikoimaamme kuuluu tietotekniikan suurimpien valmistajien tuotteet. Olemme arvioineet, että meidän kautta on saatavilla yli 100 000 eri tuotetta.

Käytössämme on Suomen suurimmat IT-alan varastot, joista saamme nopealla toimituksella tietokoneet, palvelimet, tabletit, älypuhelimet, tulostimet, monitoimilaitteet, näytöt, infonäytöt, dataprojektorit, ohjelmistot, verkkolaitteet, palomuurit, komponentit, tarvikkeet ja varaosat ym.

Kartoitamme aina asiakkaan tarpeen, ennen ratkaisua. Oikeat ratkaisut tuovat asiakkaalle tehokkuutta, kustannussäästöä ja parantavat kilpailukykyä!

Tietotekniikkaratkaisut

Tietokoneet & näytöt

Toimitamme työasemat, tehotyöasemat, kannettavat ja tabletit yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Laitteet toimitetaan sovitulla tavalla asennettuina ja käyttöönotto-opastettuina.

Palvelimet, verkkolaitteet, palomuurit

Toimituksissa kartoitetaan aina ensin käyttötarve yhdessä asiakkaan kanssa, jonka jälkeen suunnitellaan yhdessä aikataulu, jotta vältytään turhilta käyttökatkoksilta. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. IT – päälliköiden asiantuntemuksella käyttöönotto sujuu turvallisesti ja hallitusti.

Tulostimet, monitoimilaitteet, skannerit & muut laitteet

Perustulostimista kaiken kattaviin pk-yrityksen tarpeisiin sopiviin laitteisiin, aina käyttötarkoituksen mukaan. Muita laitteita ovat muun muassa dataprojektorit ja infotaulut.

Meiltä alan luotetuimmat merkit

Kiinnostunutratkaisuistamme?

Kiinnostunutratkaisuistamme?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Vaihde

Puh. 050 339 0080

Toimistomme palvelee sopimuksen mukaan.

Vanha yhdystie 14B,
04430 Järvenpää