Tiedostojenpelastus

Kovalevyt, muistit, palvelimet, tietokoneet & mobiililaitteet

Onko yrityksesi tietokoneen kovalevy rikki tai koneelta kadonnut tiedostoja syystä, jota et tiedä? Jos serveri ei toimi, älä panikoi tai menetä toivoasi. Tällaiset tilanteet tulevat usein yllättäen ja pyytämättä – DataSkyn tiimillä on keinot ja välineet saada tärkeät tiedostosi turvaan.

Kiire saada kadonneet tiedostot takaisin?

Pika-analyysi yrityksille alkaen 390€ (alv 0%). Parhaassa tapauksessa jopa seuraavaksi päiväksi.

Soita nyt 050 467 2250 tai lähetä sähköpostia juha.wickman@datasky.fi

Tietojen palautus

Tarjoamme yhteistyökumppanimme kanssa yrityksellesi laadukasta apua tietojen palauttamiseen. Ratkaisemme ongelmasi ja palautamme tiedostosi erittäin suurella todennäköisyydellä. Samalla voimme antaa sinulle neuvoja, jotta tiedostosi pysyvät turvassa tulevaisuudessakin.

Tietojen palautus onnistuu kaikenlaisilta tallennuslaitteilta, kuten kovalevyltä, RAID-palvelimelta, SSD-levyltä, älypuhelimelta, taulutietokoneelta ja muistikortilta.

Hajonneen kiintolevyn hallinta

On hyvin tärkeää keskeyttää kiintolevyn käyttö heti vian ilmaannuttua. Mitä enemmän särkynyttä kiintolevyä käytetään, sitä enemmän se saattaa vaurioitua, jolloin kiintolevyn korjaus tulee kalliimmaksi ja tietojen palautus vaikeutuu. Pahimmassa tapauksessa tiedot voivat tuhoutua täysin.

Kiinnostunutratkaisuistamme?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Vaihde

Puh. 010 820 9920
Arkisin 9-17

Vanha yhdystie 14B,
04430 Järvenpää