Tietokoneet, ohjelmistot, modeemit ja muut laitteet toimistollesi

Löydä oikeat työkalut työsi tehostamiseksi

Autamme yrityksiä ja muita organisaatioita liiketoiminnan tehostamisessa yli 20 vuoden kokemuksella ja ymmärryksellä tietotekniikan tarpeista. Tehtävämme on auttaa teitä löytämään parhaiten sopiva ratkaisu – ja näin tehdä työstä tehokkaampaa, edullisempaa ja helpompaa.

Ovatko organisaationne laitteet ja ohjelmistot toimintaanne parhaiten sopivat? Onko työnteko ripeää ja vaivatonta, vai tökkiikö työnteko hitaiden ja vaikeakäyttöisten laitteiden ja ohjelmien takia? Tehdään yhdessä tietotekniikasta organisaationne vahvuus!

Jokaisen tarve on yksilöllinen. Siksi kartoitamme aina tarpeesi ennen ratkaisua.

Kysy lisää050 339 0080

Tietokoneet, näytöt ja verkkolaitteet

toimintaasi parhaiten tukien

Toimitamme työasemat, tehotyöasemat, modeemit, näytöt, kannettavat ja tabletit yrityksesi tarpeiden mukaisesti - yli 100 000 eri laitteen valikoimasta. Varmistamme, että laitteesi ovat juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopivat. Laitteet toimitetaan sovitulla tavalla asennettuina ja käyttöönotto-opastettuina. Koska sitä on palvelu.

Lisää tehoa toimintaanne

Tulostimet ja monitoimilaitteet

laajalla valikoimalla

Saat meiltä kaiken perustulostimista  pk-yrityksen tarpeisiin sopiviin monitoimilaitteisiin - aina käyttötarkoituksen mukaan. Autamme myös löytämään toimintaanne parhaiten sopivat dataprojektorit ja infotaulut.

Laadukas ja joustava tulostinhuoltomme takaa avun mahdollisissa vikatilanteissa. Koska sitä on palvelu.

Etsitään teille sopivin tulostinratkaisu

Microsoft 365

2020-luvun työnteon tueksi

Microsoft 365 pitää sisällään kaiken mitä yrityksesi tarvitsee, yhdellä kuukausimaksulla. Etäkokoukset, sähköpostit, tietojenkäsittely, kalenteri ja turvallinen pilvitallennus kaikille tiedostoillenne sekä helpottaa että tehostaa toimintaanne. Tapahtuu työskentely sitten etänä tai toimistolla, jokaisen työntekijän tulisi kyetä helppoon, tehokkaaseen ja turvalliseen työskentelyyn.

Saat meiltä asennukset, integraatiot, tuen ja koulutuksen suoraan osana pakettia. Koska sitä on palvelu.

Nappaa täältä lisätietoa

Saisiko olla ripaus tehokkuutta, helppoutta ja turvallisuutta työntekoosi?

Saisiko olla ripaus tehokkuutta, helppoutta ja turvallisuutta työntekoosi?

Meiltä alan luotetuimmat merkit