Laitteet

Windows / Apple, tulostimet, monitoimilaitteet, puhelimet & tabletit

Panostamme ensisijaisesti tuotteiden laatuun, se on kulmakivemme.

Valikoimaamme kuuluu tietotekniikan suurimpien valmistajien tuotteet. Olemme arvioineet, että meidän kautta on saatavilla yli 100 000 eri tuotetta.

Käytössämme on Suomen suurimmat IT-alan varastot, joista saamme nopealla toimituksella tietokoneet, palvelimet, tabletit, älypuhelimet, tulostimet, monitoimilaitteet, näytöt, infonäytöt, dataprojektorit, ohjelmistot, verkkolaitteet, palomuurit, komponentit, tarvikkeet ja varaosat ym.

Kartoitamme aina asiakkaan tarpeen, ennen ratkaisua. Oikeat ratkaisut tuovat asiakkaalle tehokkuutta, kustannussäästöä ja parantavat kilpailukykyä!

Meiltä alan luotetuimmat merkit

Tietotekniikkaratkaisut

Tietokoneet & näytöt

Toimitamme työasemat, tehotyöasemat, kannettavat ja tabletit yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Laitteet toimitetaan sovitulla tavalla asennettuina ja käyttöönotto-opastettuina.

Palvelimet, verkkolaitteet, palomuurit

Toimituksissa kartoitetaan aina ensin käyttötarve yhdessä asiakkaan kanssa, jonka jälkeen suunnitellaan yhdessä aikataulu, jotta vältytään turhilta käyttökatkoksilta. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. IT – päälliköiden asiantuntemuksella käyttöönotto sujuu turvallisesti ja hallitusti.

Tulostimet, monitoimilaitteet, skannerit & muut laitteet

Perustulostimista kaiken kattaviin pk-yrityksen tarpeisiin sopiviin laitteisiin, aina käyttötarkoituksen mukaan. Muita laitteita ovat muun muassa dataprojektorit ja infotaulut.

Verkkolevyt

Tiedostojen jakaminen ja käyttäminen internetin yli on nyt paitsi helppoa ja turvallista, myös edullista!

Verkkolevy on turvallisessa tietoliikennekeskuksessa sijaitseva varmistettu levytila tiedostoillesi. Verkkolevy lisätään Windowsiin omaksi levyasemakseen, jolloin sitä voi käyttää samalla tavalla kuin paikallista tai lähiverkon levyasemaa. Verkkolevy on turvallinen, sillä tietoliikenne salataan yleisesti hyväksytyn ssh- tunneloinnin avulla. Samaan lopputulokseen on perinteisesti päästy erilaisilla VPN-tekniikoilla, mutta niiden hintataso on aivan toisenlainen kuin verkkolevyllä.

Verkkolevy soveltuu erinomaisesti liikkuvan toimiston tiedostopalvelimeksi. Sen avulla saat tärkeät dokumentit koneellesi missä päin maailmaa tahansa, ja voit muokata niitä aivan kuin ne sijaitsisivat omassa lähiverkossasi. Verkkolevy soveltuu myös tiedostojen jakamiseen. Nyt voit unohtaa ylisuuret sähköpostiliitteet ja turvattomat ftp-siirrot ikiajoiksi!

Kiinnostunutratkaisuistamme?

Kiinnostunutratkaisuistamme?

Vaihde

Puh. 010 820 9920

Myymälämme on avoinna
Ma – To klo 08.00 – 16.00.
Pe suljettu (toimistopäivä)

Muuna aikana sopimuksen mukaan.

Etätuki toimii sopimuksen mukaan, ajanvarauksella yrityksille.

Vanha yhdystie 14B,
04430 Järvenpää