Tietokone- ja tulostinhuolto

Tietotekniikan huoltopalvelut yrityksille ja julkishallinnoille

Älä jää pulaan jumissa olevan tietokoneen tai rikkinäisen laitteen kanssa! 

Me DataSkylla suoritamme kaikki huollot ripeästi ja ammattitaidolla. Myönnämme kaikille huolloillemme takuun.

Yrityksille tarjoamme lisäksi Heti Huolto -palvelua, jolla saat kallisarvoiset työvälineesi huoltoon saman tien sekä IT-asiantuntijan tilauspalvelua, jolla pystyt kutsumaan asiantuntijamme tiloihisi selvittämään vikatilanteita ja ongelmia sinulle sopivana ajankohtana.

Varaa huolto050 339 0080

Tietokonehuolto

toimintatakuulla

Merkkiriippumaton huoltomme pystyy tarjoamaan apua ongelmiin, joita tämän päivän tietokoneet kohtaavat. Tyypillinen ongelma tänä päivänä on, että kone on mennyt sekaisin. Koneessa saattaa olla viruksia, haittaohjelmia, vakoiluohjelmia ym. tai jokin fyysinen ongelma, että se ei toimi oikein.

Tietokonehuolto onnistuu tiloissamme Järvenpäässä tai luonasi paikan päällä.

Varaa huolto

Tulostin- ja monitoimilaitehuolto

ripeät huollot laajalla valikoimalla

Huollamme ensisijaisesti lasertulostimia ja lasermonitoimilaitteita (myös järeämmät yrityksille suunnatut mustesuihkulaitteet) merkit Brother, Canon ja HP.

Laaja yhteistyöverkostomme alan parhaiden asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa takaa oman varastomme lisäksi nopeat varaosatoimitukset. Toimitamme myös tulostintarvikkeista useisiin eri laitteisiin.

Varaa huolto

Tekninen tuki

apunasi silloin kun tarvitset

Onko tietokoneesi jumissa, mutta välimatka on pitkä tai olet estynyt liikkumaan luoksemme? Ei hätää – DataSky:n asiantuntijat auttavat yritystäsi näppärästi etätuen avulla.

Tietokoneiden ja ohjelmistojen toimivuusongelmiin voi olla monta syytä, mutta suurimmassa osassa tapauksista ongelma saadaan ratkaistua ilman suurempia toimenpiteitä. Etätuen avulla saat asiantuntijamme avustamaan ongelman ratkaisussa ilman tarvetta lähikontaktiin.

Saisiko olla ripaus tehokkuutta, helppoutta ja turvallisuutta työntekoosi?

Saisiko olla ripaus tehokkuutta, helppoutta ja turvallisuutta työntekoosi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.