Huollot ja
asennukset

(Windows/Apple), tulostimet, monitoimilaitteet, puhelimet/tabletit

HuollotAsennukset

Tarjoamme tietokoneiden huoltopalvelua seuraavissa kunnissa: Järvenpää, Kerava, Tuusula, Mäntsälä, Nurmijärvi, Sipoo, Vantaa sekä muissa lähiseutujen kunnissa.

Tiloissamme tapahtuvissa huoltotöissä asentajamme ilmoittavat aina etukäteen kustannusarvion ennen huoltotoimenpiteitä.

Huollot

Heti huolto!

Kiire saada tietokone tai laite huoltoon juuri tällä sekunnilla? Onnistuu mainiosti.

DataSky:n Heti Huolto! -palvelulla pääset tuomaan vioittuneen laitteen suoraan huoltajamme työpöydälle tarkastettavaksi ja korjattavaksi. Heti Huolto! -palvelu kustantaa xxx € huoltohinnan lisäksi.

Nopea apu nopeaan tarpeeseen!

Tietokonehuolto

Merkkiriippumaton huoltomme pystyy tarjoamaan apua ongelmiin, joita tämän päivän tietokoneet kohtaavat. Meillä on yli 20-vuoden kokemus muun muassa seuraavien valmistajien tuotteista: Hp, Lenovo, Fujitsu, Dell, Asus ja Apple. Tietokoneessasi voi olla käyttöjärjestelmänä Windows tai macOS.

Tyypillinen ongelma tänä päivänä on, että kone on mennyt sekaisin. Koneessa saattaa olla viruksia, haittaohjelmia, vakoiluohjelmia ym. tai jokin fyysinen ongelma, että se ei toimi oikein. Ei hätää, ammattitaitoinen henkilöstömme auttaa mielellään.

Tietokonehuolto onnistuu tiloissamme Järvenpäässä tai luonasi, paikan päällä. Tarvittaessa huoltomiehemme noutaa laitteen luotasi ja tuo myös takaisin. Työllämme on aina takuu, me kannamme aina vastuun tekemästämme työstä.

Yritysten tulostin-&
monitoimihuolto

Huollamme ensisijaisesti HP:n, Brotherin ja Canonin tulostimia ja monitoimilaitteita. Myös monien muiden merkkien huolto onnistuu kauttamme, sillä useat valmistajat käyttävät samoja koneistoja laitteissaan kuin edellä mainitut.

Laaja yhteistyöverkostomme alan parhaiden asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa takaa meille nopeat varaosatoimitukset. Joitakin yleisempiä pidämme myös suoraan omassa varastossamme. Toimitamme tulostintarvikkeet kaikkiin laitemerkkeihin ja -malleihin.

Etätuki

Ongelmia tietokoneen tai laitteiston kanssa, mutta välimatka on pitkä tai olet estynyt liikkumaan luoksemme? Ei hätää – DataSky:n asiantuntijat auttavat sinua näppärästi etätuen avulla.

Varatessasi ajan asiantuntijamme saavat heti ilmoituksen ja ottavat sinuun yhteyttä tuen järjestämiseen liittyen. Etätukeen varataan aikaa 60 minuuttia kerrallaan.

Asennukset

Tietokoneiden asennuspalvelut

Me asennamme kaikki perinteiset tietotekniikkalaitteet (pöytätietokoneet, kannettavat tietokoneet, palvelimet), liikkuvan työn laitteet, tarvikkeet, varaosat ja ohjelmistot asiakkaan tarpeiden mukaan. Tuotteet voi olla hankittuna meiltä tai omalta toimittajalta.

Me autamme ja laitamme kaikki käyttövalmiiksi sekä tarvittaessa myös koulutamme.

Mobiililaitteiden asennuspalvelut

Uuden laitteen asennukset, tiedostojen siirrot, ohjelmistoasennukset ym. tehdään tiloissamme.

Fyysisesti rikkoutuneita laitteita emme korjaa.

Vakuutusyhtiölle lausunnot

Mikäli näyttö särkyi vahingossa, tarkastathan yritys-, koti- tai matkavakuutuksesi tilanteen. Usein vakuutusyhtiösi korvaa puhelimen särkymisen ja maksettavaksesi jää ainoastaan mahdollinen omavastuu.